parallax background

Harc minden nap magammal

Miért nem figyelsz rám?
Miért nem hallod a hangom?
Te ott!
Te, aki a sötétben leledzik,
te, aki a sötét erdőd közepén
a sötétebb fákat látod!

Elárulom: nem is láthatsz, mert nem is akarsz látni, csak a fákat nézed, csak azt hogy mennyire is sötétek, csak hogy mennyivel sötétebbek mint az éjjel amiben élsz!

És miért teszed mindezt csukott szemmel? Miért nem akarsz elindulni saját magad reményébe?

Ember! Ébredj fel! Van választásod! Mivel ember vagy te vagy az akinek ezen a földön megadatott ez! Te vagy az egyedüli faj, akinek Isten azt mondta: választhatsz!

Miért nem hallod meg magadban mindazt ami benned van? Az álmaid mindig ott vannak körülötted, de nem ordíthatnak a füledbe, nem kiálthatnak a fejedre, hogy most nem adhatod fel, ők csak suttognak melletted.

Suttogják mindazt amit meghallhatnál, de ha nem vagy fogékony, ha nem vagy készen minden nap erre, hogy várod, hogy meghald mindazt amit mondanak neked?

A CSODA ott van benned! Nem véletlen vagy azon a helyen, abban az időben, s pont Te!

Ez az ajtó a tied, ezen neked kell bemenned, nem teheti más, mert a kulcs, a csoda az csak benned van és el kell venned. Nyúlj az ajtó felé, haldd meg a saját álmaid hangját, akard azt ami lehetsz s leszel is! Mert el kell venned s minden nap minden órában meg kell harcolnod valamiért!

Harcolnod kell a rákkal, harcolnod kell a vállásoddal, harcolnod kell a munkáddal, harcolnod kell a tanulmányaiddal, harcolnod kell a hitetlenségeddel, HARCOLNOD KELL MINDEN EGYES NAP MAGADÉRT és nem feladni!

Mert elérheted azt ami vagy s azt ami leszel! Meg kell harcolnod az utad, EL KELL VENNED, mert az élet nem adja, csak ha akarod!

Tudod, hogy mi akarsz lenni, hát élj a céljaiddal s ne add fel!
Ne légy Bukottá, attól hogy elbuksz!

Légy győztes, mert az akarsz lenni, és kelj így minden reggel, feküdj minden este, tudd hogy ez az ami leszel, s nincs ami eltántoríthasson!!!!

Dicsőség és Kondi!

Danybuilding:

Instagram: https://www.instagram.com/danybuilding/

Youtube: https://www.youtube.com/user/danybuilding/videos

Twitter: https://twitter.com/danybuilding

Danybuilding
Danybuilding
Varga Dániel vagyok, edző, versenyző, verseny felkészítő edző, vlogger.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük