Kép a képben: Arnold Schwarzenegger


A mai reggelem már nem úgy kezdődött mint szokott, sikerült késve a terembe érnem és az edzésemet is délelőttre tettem, de…

Jött az ami nem mostanában volt. Mint tudja mindenki, Arnold Schwarzenegger itt forgatja Magyarországon a Terminátor legújabb részét, ami nem azt jelenti neki, hogy csak ezzel foglalkozik és ez teszi ki az egész napját. Edzeni jár minden nap, és azt hiszem, ha már itt van ebben a kis országban, egy igazi útmutatással is szolgál nekünk: NINCS AZ A KOR AMIKOR NEM KELLENE EDZENI ÉS NEM KELLENE KARBAN TARTANI A TESTET.

Így is tesz minden egyes nap KIVÉTEL és KIFOGÁSOK nélkül!

Mai nap is így tett, mikor is meglátogatta a Flex Gym-et, és mint tudjátok én már többször is találkoztam vele, amit a közösségi oldalaimon kitett fotók bizonyítanak is, de nekem Arnold soha nem lesz kisebb példakép mint maga ARNOLD!

Nekem Ő a példaképem, Ő az akire hasonlítani akarok az életemben. Így ma épp amikor az edzése végeztével találkoztunk a lépcsőfordulóban a napi szokásos kézfogásunkon túlestünk és csak annyit mondtam neki, a teremben kitett képem mellett, hogy: “Hé Példaképem! Amíg itt vagy, mindenképpen kell egy ilyen képet csinálnunk!” Mire Ő nemes egyszerűséggel csak annyit mondott: “Tudod mit? Tudok jobbat!” S leakasztotta a képemet a falról és odabökte: “Csináljunk fényképet a fényképben!”

Soha ne adjátok fel a reményt, mert lehet egy nap a példaképeddel találkozol abban a teremben ahol edzel. És akkor mi lesz? Csak nyomd oda neki: “Hé példaképem! Csinálhatunk egy közös képet?”

Bármelyik nap lehet életed legemlékezetesebb napja, csak élj úgy, hogy legyen esélye annak lennie!


Dicsőség és Kondi!

Danybuilding:

Instagram: https://www.instagram.com/danybuilding/

Youtube: https://www.youtube.com/user/danybuilding/videos

Twitter: https://twitter.com/danybuilding

Danybuilding
Danybuilding
Varga Dániel vagyok, edző, versenyző, verseny felkészítő edző, vlogger.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük